HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Hotel in Ploiesti – Cazare Ieftina Hotel

Hotel Forum, Ploiesti, clasificat la de 3 stele turistice respecta astfel normele de igiena, echipamente si utilari impuse de categoria de clasificare.

Hotel Forum Ploiesti, inaugurat in decembrie 2004, iar in 2010-2011 renovat si modernizat, va pune la dispozitie sevicii de : cazare, restaurant, spalatorie, minibar insotite de facilitati moderne si tarife avantajoase.

Asteptarile dvs. sunt intampinate de un raport excelent calitate-pret , astfel Hotel Forum va invita sa beneficiati de una din cele mai bune solutii de cazare din Ploiesti.

Aflat la standarde deosebite, hotelul Forum are 43 camere matrimoniale si duble, care au urmatoarele facilitati: aer conditionat, TV, cablu Tv, internet(wireless si cablu utp), obturatoare de lumina, telefon intern si international, minibar, mobilier nou, room service, caldura si apa calda 24 ore din 24

Daca vrei sa inchiriezi in Prahova o camera care sa-ti aduca aminte de confortul de-acasa, nu ezita sa te cazezi la hotelul Forum Ploiesti. Cele 43 de camere duble beneficiaza de urmatoarele facilitati:

– aer conditionat
– obturatoare de lumina
– internet (wireless si cablu UTP)
– televiziune prin cablu
– telefon cu acces international
– mobilier nou
– minibar
– room-service (24/24h)
– pat suplimentar optional

Camere spatioase, Internet wireless gratuit, TV LCD, TV cablu (43 canale na- tionale si internationale), Telefonie internationala, Aer conditionat, Minibar, frigider, Sifonier, Comoda, Noptiere, Masuta cu scaune, Birou, Obturatoare de lumina, Prosoape, Pahare, Scrumiere, Umerase, Baie (dotata cu toaleta, cada/dus) – toate consumabilele incluse.

DETALII DE CONTACT SI REZERVARI HOTEL FORUM
Adresa: Str. Gheorghe Doja 215 A, Ploiesti, Prahova
Rezervari: 0244 595 628 / 0722 997 979 /Fax: 0244 406 601
E-mail: rezervari@hotelforum.ro
Web: www.hotelforum.ro