HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Unde Gasim Cazare Ieftina in Ploiesti ?

Hostel Viva PloiestiLa Hostel Viva oferim camere pentru cazare la cel mai bun pret din Ploiesti, avem camere pentru o persoana, camere duble, camere cu trei paturi, dar si camere cu patru sau sase paturi pentru grupuri de persoane cum ar fi: turisti intinerarii, sportivi, echipe muncitori, s.a.m.d.

Pretul pentru cazare incepe de la 35 de lei / persoana in camere de patru paturi.

De asemenea este posibil un discount daca veniti la Hostel Viva pentru cazare in mod de grup organizat, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0733 688 504.

Condtiile de cazare ca la hotel la preturi de hostel, fac din Hostel Viva un loc perfect pentru cei care sunt in trecere prin Ploiesti, dar si pentru cei care au mici afaceri in zona, persoane care au venit in Ploiesti pentru diferite probleme medicale sau de natura juridica. Indiferent de motiv, indiferent de numarul de persoane, Hostel Viva are un loc in camera pentru fiecare.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie, unde gasim cabina de dus, toaleta si chiuveta, in camere avem paturi, dulapuri pentru haine, dar si televizoare cu tv cablu pentru a prinde serialul preferat sau meciul de fotbal daca sunteti microbisti. In plus fiecare camera are acces la internet wireless pentru cei care vor sa socializeze, sa citeasca stirile online sau sa isi verifice adresa de e-mail.

Masa este asigurata de restaurantul nostru unde puteti servi preparate cu specific romanesc si international, avem 50 locuri de servit masa simultan, un restaurant cu spatiu agreabil si curat.

Hostel Viva va ofera cea mai ieftina solutie de cazare ca la Hotel, beneficiati de o sedere placuta la noi atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara in cele 72 locuri de cazare ieftina. Ba chiar mai mult, la Hostel Viva avem spatiu destinat relaxarii – unde puteti accesa internetul gratuit de la computer, va puteti agrena intr-un joc de sah, remi sau table cu ceilalti turisti.

Pretul este excelent pentru oricine doreste sa gaseasca o cazare ieftina in Ploiesti, veniti la Hostel Viva cu autoturismul propriu, pe jos sau cu mijloace de transport in comun/taxi, aveti mai jos lista de trasee pentru a ajunge la Hostel Viva:

  • De la Gara de sud puteti veni la Hostel Viva pe jos, se ajunge in aproximativ 15 minute – pentru mai multe detalii consultati harta aici
  • Tot de la Gara de sud in Ploiesti puteti veni la Hostel Viva cu ajutorul autobuzului 444 care circula dupa urmatorul program – vezi orarul traseului 444 mai jos
  • De la Gara de Vest puteti lua un taxi, in 2 minute sunteti la Hostel Viva, pret estimativ taxi 5-6 ron/cursa;
  • Din centrul orasului puteti ajunge la Hostel Viva cu autobuzul 7, coborati la capatul traseului la statia Rudului – vezi orarul traseului 7 mai jos

[gview file=”http://www.hostelviva.ro/wp-content/uploads/2013/02/444.doc”]
[gview file=”http://www.hostelviva.ro/wp-content/uploads/2013/02/7.doc”]

Pentru alte informatii si rezervari personalul Hostelului Viva sta la dispozitia dvs prin telefon la 0244 528 997, 0733 688 504 si 0723 270 263.

Va asteptam la Hostel Viva – locul unde gasiti cea mai ieftina cazare din Ploiesti!