HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare a fost dat in folosinta in 2010 si renovat in 2015-2106. Locatie curata, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare este o locatie de cazare cu raport calitate pret accesibil in Ploiesti. Hostelul Ploiesti Prahova Cazare este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

La Hostelul Ploiesti Prahova Cazare va oferim spatiu de cazare in Ploiesti. Oferim cazare in camere single, duble cu pat matrimonial, precum si in camere cu 3, 4 sau 5 paturi.

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare Locatie curata, bine intretinute si igienizate:

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare – fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostelul Ploiesti Prahova Cazare sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare are conditii bune de cazare. Este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

Situat la 10 minute de mers pe jos de gara Ploiesti Sud si la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului, Hostelul Ploiesti Prahova Cazare ofera punct de internet gratuit, restaurant si loc de joaca pentru copii. Este disponibila gratuit o parcare cu supraveghere video.

Oaspetii pot opta pentru un pat de o persoana intr-un dormitor comun sau pentru o camera cu baie privata, aer conditionat, TV prin satelit si Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile servicii de spalatorie, la un cost suplimentar. La Hostelul Ploiesti Prahova Cazare exista cutii de valori care pot fi utilizate gratuit.

Hostelul Ploiesti Prahova Cazare are un restaurant. De asemenea, oaspetii pot cumpara gustari de la receptie sau pot folosi gratuit facilitatile de gratar. La doar 200 de metri se gaseste un supermarket.

2 motive pentru a alege Hostelul Ploiesti Prahova Cazare pentru Cazare in Ploiesti:

  • Preturi pentru 2 persoane: 80 lei • Fara comisioane de rezervare
  • Zeci de comentarii independente / pozitive – Verificam toate comentariile de la clientii care au stat la Hostelul Ploiesti Prahova Cazare .

Rezervari Hostelul Ploiesti Prahova Cazare

  • Adresa: Str. Vagonului 1B, Ploiesti, Prahova
  • Telefon: 0733.688.504
  • Telefon: 0244 520 997
  • E-mail: rezervari@hostelviva.ro

Urmariti ne pe Facebook Hostelul Ploiesti Prahova Cazare

Harta Hostelul Ploiesti Prahova Cazare


Post A Comment