HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Hotel Ploiesti Ieftin

Hotel Ploiesti Ieftin

Hotel Ploiesti Ieftin a fost dat in folosinta in 2010 si renovat in 2015-2106. Locatie curata, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Hotel Ploiesti Ieftin este o locatie de cazare cu raport calitate pret accesibil in Ploiesti. Hotel Ploiesti Ieftin este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

La Hotel Ploiesti Ieftin va oferim spatiu de cazare in Ploiesti. Oferim cazare in camere single, duble cu pat matrimonial, precum si in camere cu 3, 4 sau 5 paturi.

Hotel Ploiesti Ieftin Locatie curata, bine intretinute si igienizate:

Hotel Ploiesti Ieftin – fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hotel Ploiesti Ieftin sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Hotel Ploiesti Ieftin are conditii bune de cazare. Este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

Situat la 10 minute de mers pe jos de gara Ploiesti Sud si la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului, Hotel Ploiesti Ieftin ofera punct de internet gratuit, restaurant si loc de joaca pentru copii. Este disponibila gratuit o parcare cu supraveghere video.

Oaspetii pot opta pentru un pat de o persoana intr-un dormitor comun sau pentru o camera cu baie privata, aer conditionat, TV prin satelit si Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile servicii de spalatorie, la un cost suplimentar. La Hotel Ploiesti Ieftin exista cutii de valori care pot fi utilizate gratuit.

Hotel Ploiesti Ieftin are un restaurant. De asemenea, oaspetii pot cumpara gustari de la receptie sau pot folosi gratuit facilitatile de gratar. La doar 200 de metri se gaseste un supermarket.

2 motive pentru a alege Hotel Ploiesti Ieftin pentru Cazare in Ploiesti:

  • Preturi pentru 2 persoane: 80 lei • Fara comisioane de rezervare
  • Zeci de comentarii independente / pozitive – Verificam toate comentariile de la clientii care au stat la Hotel Ploiesti Ieftin .

Rezervari Hotel Ploiesti Ieftin

  • Adresa: Str. Vagonului 1B, Ploiesti, Prahova
  • Telefon: 0733.688.504
  • Telefon: 0244 520 997
  • E-mail: rezervari@hostelviva.ro

Urmariti ne pe Facebook Hotel Ploiesti Ieftin

Harta Hotel Ploiesti Ieftin


Post A Comment