HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit a fost dat in folosinta in 2010 si renovat in 2015-2106. Locatie curata, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit este o locatie de cazare cu raport calitate pret accesibil in Ploiesti. Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

La Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit va oferim spatiu de cazare in Ploiesti. Oferim cazare in camere single, duble cu pat matrimonial, precum si in camere cu 3, 4 sau 5 paturi.

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit Locatie curata, bine intretinute si igienizate:

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit – fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit are conditii bune de cazare. Este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

Situat la 10 minute de mers pe jos de gara Ploiesti Sud si la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului, Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit ofera punct de internet gratuit, restaurant si loc de joaca pentru copii. Este disponibila gratuit o parcare cu supraveghere video.

Oaspetii pot opta pentru un pat de o persoana intr-un dormitor comun sau pentru o camera cu baie privata, aer conditionat, TV prin satelit si Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile servicii de spalatorie, la un cost suplimentar. La Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit exista cutii de valori care pot fi utilizate gratuit.

Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit are un restaurant. De asemenea, oaspetii pot cumpara gustari de la receptie sau pot folosi gratuit facilitatile de gratar. La doar 200 de metri se gaseste un supermarket.

2 motive pentru a alege Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit pentru Cazare in Ploiesti:

  • Preturi pentru 2 persoane: 80 lei • Fara comisioane de rezervare
  • Zeci de comentarii independente / pozitive – Verificam toate comentariile de la clientii care au stat la Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit .

Rezervari Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit

  • Adresa: Str. Vagonului 1B, Ploiesti, Prahova
  • Telefon: 0733.688.504
  • Telefon: 0244 520 997
  • E-mail: rezervari@hostelviva.ro

Urmariti ne pe Facebook Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit

Harta Pensiune Ploiesti Prahova Tranzit


Post A Comment