HOSTEL VIVA

HOSTEL VIVA

Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova

Telefon: 0733.688.504

Telefon: 0244 520 997

E-mail: rezervari@hostelviva.ro

– Va asteptam ! –

 

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva a fost dat in folosinta in 2010 si renovat in 2015-2106. Locatie curata, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva este o locatie de cazare cu raport calitate pret accesibil in Ploiesti. Pensiunea Ploiesti Prahova Viva este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

La Pensiunea Ploiesti Prahova Viva va oferim spatiu de cazare in Ploiesti. Oferim cazare in camere single, duble cu pat matrimonial, precum si in camere cu 3, 4 sau 5 paturi.

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva Locatie curata, bine intretinute si igienizate:

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva – fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Pensiunea Ploiesti Prahova Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva are conditii bune de cazare. Este localizat intr-o zona foarte linistita si dispune de propria parcare dotata cu supraveghere video.

Situat la 10 minute de mers pe jos de gara Ploiesti Sud si la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului, Pensiunea Ploiesti Prahova Viva ofera punct de internet gratuit, restaurant si loc de joaca pentru copii. Este disponibila gratuit o parcare cu supraveghere video.

Oaspetii pot opta pentru un pat de o persoana intr-un dormitor comun sau pentru o camera cu baie privata, aer conditionat, TV prin satelit si Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile servicii de spalatorie, la un cost suplimentar. La Pensiunea Ploiesti Prahova Viva exista cutii de valori care pot fi utilizate gratuit.

Pensiunea Ploiesti Prahova Viva are un restaurant. De asemenea, oaspetii pot cumpara gustari de la receptie sau pot folosi gratuit facilitatile de gratar. La doar 200 de metri se gaseste un supermarket.

2 motive pentru a alege Pensiunea Ploiesti Prahova Viva pentru Cazare in Ploiesti:

  • Preturi pentru 2 persoane: 80 lei • Fara comisioane de rezervare
  • Zeci de comentarii independente / pozitive – Verificam toate comentariile de la clientii care au stat la Pensiunea Ploiesti Prahova Viva .


Rezervari Pensiunea Ploiesti Prahova Viva

  • Adresa: Str. Vagonului 1B, Ploiesti, Prahova
  • Telefon: 0733.688.504
  • Telefon: 0244 520 997
  • E-mail: rezervari@hostelviva.ro

Urmariti ne pe Facebook Pensiunea Ploiesti Prahova Viva

Harta Pensiunea Ploiesti Prahova Viva


A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Nota Medie / 5. Voturi:

Niciun vot, fii prima persoana care voteaza !

Post A Comment